Lang niet iedereen zal het zien zitten om zijn of haar zonnepanelen zelf schoon te maken. Mensen kunnen bijvoorbeeld hoogtevrees hebben, slecht ter been zijn of beschikken simpelweg niet over de noodzakelijke benodigdheden. In al deze gevallen zal je er misschien wel voor willen kiezen om het schoonmaken van je zonnepanelen uit te besteden. Dit is perfect mogelijk. Door de jaren heen heeft Schoonmaakservice P. van de Kamp zich  gespecialiseerd in het schoonmaken van zonnepanelen. ” Wij zetten de juiste middelen in om een doorgedreven reiniging te voorzien voor je zonnepanelen en wij werken met aangepaste producten waardoor het best mogelijke eindresultaat zal worden bereikt”, aldus Peter van de Kamp.

Onze glazenwasserij werkt met het systeem Telewash. Dit is een systeem waarmee de ramen geborsteld worden met gedemineraliseerd water. Dit wordt ook wel osmose water genoemd. Doordat het water gefilterd is en de kalk, mineralen en zuren er uit zijn, droogt het zonder vlekken op. Wij verlengen op deze manier de levensduur en opbrengsten van jouw zonnepanelen.

Veel huiseigenaren denken dat hun zonnepanelen volledig worden schoongespoeld door een flinke regenbui. Stof, vogelpoep en ander vuil blijven echter achter op de panelen, waardoor het rendement snel achteruit gaat. Wij raden daarom aan: laat regelmatig je zonnepanelen schoonmaken.

Offerte aanvragen?