Ons schoonmaakbedrijf staat sinds 1956 bekend om onze vlekkeloze service en snelle dienstverlening. Peter van de Kamp sr. startte in 1956 met de glazenwasserij. Eerst voor particulieren en al snel volgden de bedrijven. De glazenwasserij groeide uit tot een volledige schoonmaakservice en volwaardig schoonmaakbedrijf. Peter van de Kamp is inmiddels al vele jaren een begrip in Zeist en omstreken. In 1993 nam zoon Peter van de kamp jr. het bedrijf over.

Inmiddels staat de derde generatie aan het roer met kleinzoon Dennis van de Kamp. Dennis: ” Doordat wij een echt lokaal familiebedrijf zijn, kennen wij onze klanten persoonlijk. En dat is prettig samenwerken. Je kunt al je wensen eenvoudig doorgeven en wij kunnen hier snel op anticiperen. De klant staat bij ons centraal, altijd!”

Al onze medewerkers beschikken over de benodigde vakkennis en uitgebreide ervaring in de schoonmaakbranche. Wij verrichten werkzaamheden voor zowel bedrijven, stichtingen, zorginstellingen, retail, VVE’s, scholen en gezondheidscentra.

Of het nu gaat om korte termijn oplossingen of periodieke diensten, uw wensen hebben altijd onze hoogste prioriteit. Wij bedienen onder andere de gemeentes Zeist, Bunnik, De Bilt, Bilthoven, Den Dolder, Huis ter Heide, Odijk, Driebergen, Doorn, Utrecht en Amersfoort.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een verzoek indienen om te worden teruggebeld.

check Lokaal familiebedrijf sinds 1956

check Snelle service & dienstverlening

check Persoonlijk & betrouwbaar