Sinds 1956 gespecialiseerd in professioneel schoonmaakwerk

Ben jij op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Schoonmaakservice P. vd Kamp verzorgt reeds sinds 1956 diverse projecten, gebieden en gebouwen, zowel zakelijk als particulier. Bij ons ben je verzekerd van een snelle en professionele service met een optimaal resultaat voor elk budget.

Doordat wij nog een echt “familiebedrijf” zijn, is de benadering persoonlijk en kennen wij onze cliënten bij voornaam. Geen duur bedrijfspand of geldverslindende afdelingen. Vele lokale en regionale ondernemers en bedrijven maken al gebruik van onze diensten. Onze service kenmerkt zich door snelheid en kosten efficiëntie. Wij gaan altijd voor 100% tevredenheid en oogverblindend schoon.

Wij nemen ons vak uiterst serieus en beschikken daarom ook over de nodige certificaten en wij blijven graag op de hoogte van de laatste trends en nieuwe technieken. Duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel.

Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt

Jouw bedrijfspand wordt intensief gebruikt en dat zorgt voor slijtage en gebruikssporen aan het interieur. Wellicht komen er zakelijke relaties over de vloer?  Wij kunnen met een periodieke schoonmaak zorg dragen voor een streeploos resultaat. Tenslotte is de buitenzijde van jouw pand het eerste visitekaartje en dat moet natuurlijk piekfijn in orde zijn. Zo kun je denken aan stralende glazen en een mooi verzorgde gevel.

Schoonmaakbedrijf voor consumenten

Een vloer dweilen of de stofzuiger door het huis heen, dat doe je natuurlijk vaak zelf. Bepaalde vloeren hebben echter een speciale behandeling nodig om glans te garanderen en ook de levensduur te verlengen. Deze behandelingen zijn zeker de moeite waard! Groter onderhoud, voornamelijk aan de buitenzijde van jouw huis kan een tijdrovend klusje zijn waar je tegen op kijkt. Neem eens contact op met onze schoonmaakservice om vrijblijvend jouw mogelijkheden te bespreken?