Ook voor een totale glasbewassing van je (kantoor)pand ben je bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk gaan we met onze tijd mee en maken we gebruik van de laatste technische hoogstandjes. Zo werken wij met “omgekeerde osmose”. Hierbij wordt het goede Nederlandse leidingwater verbeterd door het verwijderen van metalen, kalk en mineralen. Er blijft 100% schoon water over. Dit water gebruiken wij om jou een optimaal en streeploos resultaat te garanderen voor ramen, omlijstingen en kozijnen. Natuurlijk denken wij ook aan het milieu en zijn wij trots te melden dat er tijdens dit proces geen chemicaliën worden gebruikt. Dit systeem verzekerd jou ook van streepvrije opdroging en het vuil zal in de toekomst minder goed hechten waardoor je langer kunt genieten van je vlekkeloze ramen.

Uiteraard beschikken wij ook over de nodige middelen voor glasbewassing op grotere hoogte. In combinatie met hulpmiddelen als een hoogwerker en het telescoopsysteem kunnen we dus elke klus aan, op elke hoogte!

Voor periodiek schoonmaak bieden wij jou graag een scherpe offerte op maat. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Vraag gratis offerte aan