Ook voor een totale glasbewassing van uw (kantoor)pand bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk gaan we met onze tijd mee en maken we gebruik van de laatste technische hoogstandjes. Zo werken wij met “omgekeerde osmose”. Hierbij wordt het goede Nederlandse leidingwater verbeterd door het verwijderen van metalen, kalk en mineralen. Er blijft 100% schoon water over. Dit water gebruiken wij om jou een optimaal en streeploos resultaat te garanderen voor ramen, omlijstingen en kozijnen.

Ook denken wij ook aan het milieu en worden er tijdens dit proces geen chemicaliƫn worden gebruikt. Dit systeem verzekert u ook van streepvrije opdroging en het vuil zal in de toekomst minder goed hechten waardoor u langer kunt genieten van vlekkeloze ramen.

Uiteraard beschikken wij ook over de nodige middelen voor glasbewassing op grotere hoogte. In combinatie met hulpmiddelen als een hoogwerker en het telescoopsysteem kunnen we dus elke klus aan, op elke hoogte!

Voor periodiek schoonmaak bieden wij u graag een scherpe offerte op maat. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Vraag gratis offerte aan