Voor hogedrukreiniging, onderhoudsdiensten en glazenwassen kun je ook bij ons terecht. Wil je graffiti verwijderen of een gevel laten reinigen? Met een hogedrukreiniger spuiten we met gemak alles weg van jouw muren. Ook zware aanslag verwijderen we voor je.

Hoge druk reiniging van gevels en bestrating is dé methode voor VVE’s om permanent van graffiti en andere vervuiling op de gevel af te komen. Vluchttrappenhuizen of galerijvloeren bestaande uit betonnen vloeren kunnen prima met behulp van hoge druk worden schoongemaakt. Meestal gebruiken wij als milieubewust schoonmaakbedrijf gewoon schoon water tijdens deze hoge druk schoonmaak, dit om verontreinigingen in de bodem te voorkomen.

Voor het reinigen van gevels met hoge druk spuiten is het soms belangrijk om een steiger te bouwen of een hoogwerker te gebruiken. Afhankelijk van de aard van de vervuiling en de intensiviteit van de vervuilde delen stemmen wij het gebruikte gereedschap en de machines hierop af. Uiteraard regelen wij voor jou indien noodzakelijk de benodigde vergunningen bij langdurig steigerwerk op openbare wegen en trottoirs.

Met onze gevelreiniging ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Kwaliteit, zoals je het verwacht. We brengen een pand terug in de origineel lijkende staat. Maar dan met brandschone gevels. Tegelijkertijd zorgen we voor vernieuwde bescherming en pakken we, indien nodig, het voegwerk aan. Voor een extra mooie uitstraling reinigen wij gevels door middel van zandstraling of hogedruk. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Want we vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen.

Vraag hier je offerte aan
Vraag gratis offerte aan