Over ons

schoon-maak-service-zeist


Uw schoonmaakbedrijf in Zeist en omstreken!

U kiest bij een schoonmaakbedrijf natuurlijk voor de juiste prijs/kwaliteit oplossing. U bent aan het juiste adres. Schoonmaakservice P. vd Kamp verzorgt reeds vele jaren diverse projecten, gebieden, kunstwerken en gebouwen, zowel zakelijk als particulier. Bij ons bent u verzekerd van een snelle en professionele service met optimaal resultaat tegen elk budget.

Gespecialiseerd in goed schoonmaakwerk

Doordat wij nog een echt "familiebedrijf" zijn, is de benadering persoonlijk en kennen wij onze cliënten bij voornaam. Geen duur bedrijfspand of geldverslindende afdelingen. Vele lokale en regionale ondernemers en bedrijven maken al gebruik van onze diensten.(link pagina:diensten) Onze service kenmerkt zich door snelheid en kosten efficiëntie. Wij gaan altijd voor 100% tevredenheid en oogverblindend schoon.

Schoonmaken is een vak

Wij nemen ons vak uiterst serieus en beschikken daarom ook over de nodige certificaten en wij blijven graag op de hoogte van trends en nieuwe technieken.

Schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt
Uw bedrijfspand wordt intensief gebruikt en dat zorgt voor slijtage en gebruikssporen aan het interieur. Wellicht komen er zakelijke relaties over de vloer? Of uw klanten lopen binnen? Wij kunnen met een periodieke schoonmaak zorg dragen voor een streeploos resultaat. Tot slot is de buitenzijde van uw pand uw eerste visitekaartje en dat moet natuurlijk piekfijn in orde zijn. Zo kunt u denken aan stralende glazen en een mooi verzorgde gevel. In alle gevallen is een "schone zaak" een groot genot voor de geest en het oog.

Schoonmaken voor consumenten
Een vloer dweilen of de stofzuiger door het huis heen, dat doet u natuurlijk vaak zelf. Echter hebben bepaalde vloeren een speciale behandeling nodig(link pagina:harde vloeren) om glans te garanderen en ook de levensduur te verlengen. Deze behandelingen zijn zeker de moeite waard! Groter onderhoud, voornamelijk aan de buitenzijde van uw huis kan een naar en tijdrovend klusje zijn waar u tegen op kijkt. Wellicht is dan verstandig om contact(link pagina:contact) op te nemen met schoonmaakservice P. vd Kamp in Zeist, om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Gratis offerte aanvragen