De diensten van schoonmaakservice P van de Kamp uit Zeist

Ouderwetse glazenwasser in Zeist

Voor een totale glasbewassing van uw (kantoor)pand of woning bent u bij ons aan het juiste adres. Fluitend gaan onze glazenwassers voor u zorgen. Schoonmaakservice P van de Kamp lapt uw ramen op de ouderwetse manier! Gewoon met de hand, een zeem en indien nodig een ladder voor het beste resultaat. Natuurlijk gaan ook wij met de tijd mee en maken gebruik van technische hoogstandjes. Zo maken wij gebruik van "omgekeerde osmose". (Meer info klik hier) Hierbij wordt het goede Nederlandse leidingwater verbeterd door het verwijderen van metalen, kalk en mineralen. Er blijft 100% schoon water over. Dit water gebruiken wij om u een optimaal en streeploos resultaat te garanderen voor ramen, omlijstingen en kozijnen. Natuurlijk denken wij ook aan het milieu en zijn wij trots te melden dat er tijdens dit proces geen chemicaliën worden gebruikt. Dit systeem verzekerd u ook van streepvrije opdroging en het vuil zal in de toekomst minder goed hechten waardoor u langer kunt genieten van uw heerlijk schone ramen.

Uiteraard beschikken wij ook over de nodige middelen voor glasbewassing op grotere hoogte. Wij mogen namelijk maar tot een bepaalde hoogte op de ladder staan, maar kunnen dus elke klus aan, op elke hoogte!

Graag bieden wij u een scherpe offerte op maat, voor periodieke schoonmaak. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Gratis offerte aanvragen


Uw trappenhuis of portiek; vakkundig gereinigd

Iedereen kent en hekelt de nare luchtjes in trappenhuizen en portieken van bijvoorbeeld flats of kantoorgebouwen. Het goed en fris schoonhouden van deze ruimtes vergt grote inspanning en lijkt soms onbegonnen werk. Voor Schoonmaakservice P vd Kamp is dit echter geen probleem maar een uitdaging. We gaan deze dan ook graag aan met volle inspanning om te zorgen dat alle gebruikers een positief beeld ervaren.

Gratis offerte aanvragen


Uw conciërgediensten uit handen genomen

Een goede conciërge houdt de openbare ruimtes schoon op gezette tijden met periodiek zelfs een extra grondige reiniging opdat alle bezoekers, bewoners, werknemers en andere gebruikers gerust gebruik kunnen maken van faciliteiten als lift en trappenhuis. Onze medewerkers zijn sociaal vaardig en alert en kunnen dus als een ware conciërge wonder ingezet. Vanzelfsprekend zijn zij zich terdege bewust van het feit dat zij de werkzaamheden verrichten in een openbare ruimte en dus ook bereid allerlei extra klusjes mee te pakken wanneer deze zich onverhoeds aandienen. Hierbij kunt u denken aan het weggooien van achtergelaten vuilniszakken of het aankaarten van een lamp die aan vervanging toe is.

Kortom, een hele prettige en complete service. Ook staan wij graag voor u klaar als uw vaste conciërge tijdelijk afwezig is en u voor kortere tijd of een enkele keer deze service nodig heeft.

Gratis offerte aanvragen


Kantooronderhoud tot in de puntjes verzorgd

Wanneer u ons inschakelt om uw kantoor of bedrijfspand te laten schoonmaken bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Naast ons standaard schoonmaakprogramma kunnen wij samen met u een programma op maat uitwerken, geheel naar uw wensen. Wij maken gebruik van betrouwbaar personeel en voeren periodiek controles uit, waardoor ons resultaat optimaal blijft. Bovendien kunnen wij uw zorgen over de sanitaire voorzieningen uit handen nemen door het leveren en aanvullen van alle soorten toiletpapier, handdoekjes en zepen.

Uw medewerkers werken prettiger in een fris en schoon kantoor. Dit zorgt voor meer effectiviteit en dat komt uw bedrijf natuurlijk ten goede. Op deze manier verdient uw investering in een kantoorschoonmaak zichzelf eenvoudig terug.

Onder onze kantoorschoonmaak valt:

 • Vloeren reinigen

 • Bureaus afnemen / stofvrij maken

 • Vensterbanken stofvrij maken

 • Sanitair reinigen

 • Keuken en/of kantine schoonmaken

 • Wanden reinigen

 • Kunstwerken stofvrij maken

 • AV-apparatuur stofvrij maken

 • Computers stofvrij maken

 • Toetsenborden reinigen

 • Deuren en kozijnen reinigen

 • Planten water geven

 • Andere wenselijke schoonmaakwerkzaamhedenKristalliseren en polijsten van stenen vloeren

Mooie glanzende (natuur)stenen vloeren zijn een lust voor het oog. Helaas gaat dit niet vanzelf. In de loop van de tijd krijgen deze vloeren door het gebruik een doffe uitstraling. Schoonmaakservice P vd Kamp heeft de perfecte oplossing om uw vloeren weer te laten stralen en glanzen als nieuw. De reinigingsbeurt is professioneel en deskundig, met een subliem resultaat.

Door het kristalliseren van natuurstenen vloer krijgt deze stenen vloer weer de originele verbluffende glanslaag. Wij herstellen de vloer in originele staat door het verwijderen van een dunne laag van de bovenkant met een speciale machine. Deze machine polijst en kristalliseert uw vloer. Na deze eerste behandeling worden er microscopische deeltjes aangebracht op de vloer om vocht te weren. Deze werkt tevens als anti-slip laag.


Het kristalliseren en polijsten is vooral geschikt voor het:

 • Reinigen en onderhoud van Marmer vloeren

 • Reinigen en onderhoud van Travertin

 • Reinigen en onderhoud van Basalt vloeren

 • Reinigen en onderhoud van Leisteen

 • Reinigen en onderhoud van Graniet

 • Reinigen en onderhoud van Hardsteen

Gratis offerte aanvragen


Grote schoonmaak na bouwwerkzaamheden in Zeist

Een grote schoonmaak van een bouwterrein is specialistisch werk. Het vergt een andere behandeling en er zijn natuurlijk risico’s. Er is wellicht weinig of geen bestrating, (schadelijke) bouwstoffen en bouwafval. De perfecte plek om dus een professioneel team dit te laten schoonmaken. Het schoon opleveren na bouwwerkzaamheden is natuurlijk belangrijk voor aannemers en projectontwikkelaars. Schoonmaakservice P vd Kamp heeft ruime ervaring in het vakkundig opruimen en reinigen van bouwplaatsen en andere gebieden of panden waar grove werkzaamheden hebben plaatsgevonden. Zo zorgen wij dat alle keten netjes worden achtergelaten en bouwafval volgens de geldende regels wordt afgevoerd.

Een schone oplevering na bouw- en andere werkzaamheden De opleveringsschoonmaak gebeurt na afronding van alle werkzaamheden. Wij maken alles stofvrij, begaanbaar en smetteloos schoon. Wij helpen u het pand tiptop in orde te maken zodat u snel weer uw intrek kan nemen in een volledig schoon kantoor, bedrijfspand of woning. Dat is prettig binnenkomen!

Onder een opleveringsschoonmaak verstaan wij bijvoorbeeld:

 • Schoonmaken en reinigen van sanitair

 • Schoonmaken en reinigen van keuken en andere natte groepen

 • Schoonmaken en reinigen van vloeren

 • Schoonmaken en reinigen van ramen

 • Schoonmaken en reinigen van deuren

 • Schoonmaken en reinigen van plintenGlazen wassen Zeistdaken-afspuiten-zeist